Opis forum
14.01.2012 - 14:00
W drodze do mojego rodzinnego miasta! Jesteśmy w połowie drogi, a ja zasypiając, nie wiedziałem co się później działo! Ojj... działo się! Velvet grała w rozbieranego pokera z Miz'em i Edge'm! I jak myślicie, kto się pierwszy rozebrał? Edge, a Velvet była już do stanika! Ale to Edge przegrał, i wszyscy widzieli... Nie będę was wtajemniczać! Dopiero jak się obudziłem, dowiedziałem się od Miz'a co się działo gdy spałem! Godzina 16:30! Już w domu! Wypoczęty, zadzwoniłem i zaprosiłem Angeline do siebie! Przygotowałem jej pyszną kolację przy świecach! Wyglądała smakowicie! I wreszcie przyszła! Otworzyłem jej drzwi, a ona szybkim ruchem ciała pocałowała mnie i usiadła na kanapie! Widać że była wyluzowana. Ja nie bardzo! Usiedliśmy przy stole, i rozmawiając zajadaliśmy się rzeczami które leżały na stole! Angelina wpadła na pewien pomysł!
Angelina Wanter: Może pójdziemy do jakiegoś klubu! Z kimś?
Patrick Copa: A nie chciała byś sama?
Angelina Wanter: W sensie ja i ty? Lepiej z kimś!
[...Zgodziłem się i...]
...Poszliśmy razem z Kendrick'iem oraz innymi kolegami do klubu! Kendrick tak był nachlany że musieliśmy go odwieźć go wcześniej do domu! Wanter troszkę zalana, podeszła do mnie i poprosiła żebyśmy zatańczyli! Przygotowany na to, poszedłem tańczyć, a jak tańczyliśmy! Stało się! Poszliśmy do hotelu! Mini Hotelu? Ważne że było łózko! Więc poszliśmy do hotelu i... szczegółów wam nie zdradzę, ale wiedźcie że było wspaniale! Odwiozłem nie będąc pijany Wanter do domu, i na tym dzień się kończy!
15.01.2012 - 15:21
Jestem już w szatni, a gdy z niej wychodzę gotowy do pojedynku treningowego zdołałem usłyszeć głośne dźwięki, które wydają się z biura GM! Brian Kendrick, widać że na kacu, podszedł do mnie...!