Opis forum
,,Rozpoczynamy pierwsze Extreme spod znaku błyskawicy która przeszła przez całą halę! Kto będzie noszony na laurach przez pierwszy miesiąc! Kto będzie tylko szmatławcem dla innych, i będzie pomagał im wygrywać pasy? Jak sprawdzą się nowi zawodnicy tacy jak Patrick Copa, El Generico, czy Rey Bacanero! Jeśli obejrzycie, się dowiecie! Na Telebinie pokazano kartę meczową, a z prędkością światła kamera przeskoczyła na stolik komentatorski gdzie tam siedzieli Michael Cole oraz Jerry ,,The King,, Lawler!!!,,
Michael Cole: W tą zimną noc, która otworzy pierwsze EWF w historii witają się z państwem... Michael Cole oraz...
Jerry Lawler: Lerry ,,The King,, Lawler!
Michael Cole: Wieczór zapowiada wielkie emocje które jeszcze imitują się wokół widowni!
Jerry Lawler: Dzisiaj, wszystkie walki są próbne, ale nie wiadomo co pan GM wymyśli!
Michael Cole: Pierwsza walka zainteresuje bowiem widzów, ponieważ niegdyś ulubieniec publiczności Suicide zmierzy się w Normal Match'u z...
Jerry Lawler: ... Dobrze znanym nabytkiem EWF Christian'em! Druga walka też zapowiada się interesująca, ponieważ na ringu zobaczymy...!
Michael Cole: Patrick'a Cope, znanego z lig niezależnych w europie oraz...
Jerry Lawler: ...zawodnika którego charakter jest silniejszy niż jego masa mięśni...
Michael Cole: Adam'em Cole!
Jerry Lawler: Trzecią walkę prezentować będą Divy!
Michael Cole: Bowiem, w Fatal Four Way Match'u zmierzą się Velvet Sky & Melina & Trish Stratus oraz...
Jerry Lawler: Candice Michelle! Sama piękność! W czwartej walce na ring wejdą pary Tag Team!
Michael Cole: Paul London oraz Brian Kendrick kontra...
Jerry Lawler: Eddie Edwards i Chris Hero, czyli byli zawodnicy Ring of Honor!
Michael Cole: Największe emocje, jednak będą w walce wieczoru gali!
Jerry Lawler: W stypulacji zwanej Six Pack Challenge, zmierzą się Jeff Hardy, Christopher Daniels, CM Punk oraz...
Michael Cole: Shelton Benjamin, The Miz oraz Edge!
Jerry Lawler: Emocji napewno nie będzie wam brakowało!
[A panu Jerr'emu Lawler'owi przeszkodził pewien mężczyzna, którego imienia nie wolno wymawiać, zwłaszcza przy paniach! ,,Money,, te słowa ciągle krążą po widowni, a zaintrygowani, i zazdrośni panowie, uspokajają swoje żony! Shane McMahon we własnej osobie wita się z fanami! Dla fanów to zaszczyt, a dla Shane to tylko... No wiadomo co! Shane wchodzi przez górną linę i zdejmując okulary w stronę publiczności publicznie chciałby coś ogłosić!]
Shane McMahon: Witam, najserdeczniej jak tylko można na moim skarbie, które się nazywa Ekstremalne Extreme! Dzisiaj podziwiamy zawodników, zawodniczki, z całego świata! Czarnoskórych ludzi, białych ludzi, róznej rasy ludzi! A kogo obchodzi wygląd! No może z jednym wyjątkiem! Div! Ale nie o Divach rozmowa! Dzisiaj jest czas, na ostatnie przygotowania do wielkiego show! Dzisiaj odbędzie się testowa gala! O to ja będę testował co tydzień moich niewolników, czyli zawodników, oraz piękne bestie, czyli zawodniczki! Na moim Extreme szanse mają wszyscy którzy posiadają limit mojego lubienia! Jeśli ktoś szanuję mnie, oraz ja jego! Nie ma sprawy! Zatrudnimy dziada! Dziadówek, czy tam kogoś innego! Uszanujemy jego charakter, a charaktery w mojej federacji są różne! Różne również są duszę, które nie można lekceważyć! Nie można posuwać się za daleko! Bo stracimy szanowanie drugiego człowieka! Ale nie o szanowaniu mowa! Mowa o ekstremalności, adrenalinie itp. itd. i takie tam! Nie będę was nudzić, ale pierwsze Extreme postanawiam że zostało otwarte! Piękne słowa! Dostaniecie takiej dawki emocji, jakiej nigdy nie mieliście! Dla kogo to będzie gala która poprowadzi kogoś na szczyt góry zwaną Extreme! Kto będzie spieprzał z stąd w podskokach? Zobaczymy! Ale już mam plan na odpalenie większości moich pomysłów! Pierwszy pomysł to przywołanie Ery zwanej Attitude w życie wasze, zawodników oraz moje! Moje galę nie będą takie Hop Siup! Moje galę będą napełniały wszystkich życiem, i dalszą miłością do wrestlingu! Wrestling! No właśnie, słowo zapasy, nie powinno być nazwą tego sportu! Proszę was, zapasy! Wiecie co to zapasy? Siłowanie się skośnookich na macie, i jedyna droga do wygrania to położenie przeciwnika na macie! I co? To trwa tylko parę sekund! Od teraz nie macie mówić słowo wrestling! Teraz macie mówić słowo ,,Extreme Fight,,! Wiem że nazwa taka sobie, ale robiona na szybko! Chcecie ,,Extreme Fight,,? Chcecie walki! Wiem że się nudzicie! Nie mówcie że nie, bo widać to po waszych grymaśnych minach! Nie będę już was nudzić! Shane McMahon ends his conversation! Hulla Laa... Laa... Laa!!!
==================================
Reklama
==================================
Kamera sprowadzona na ring, a w kwadratowym pierścieniu Christian zwany ,,Captain Charisma,, oraz zamaskowanym graczem ,,Suicide,,! Kto wygra? Kto będzie pierwszym który wzniesie rękę do góry w geście zwycięstwa! Przekonamy się za parę minut! Jeszcze ostatnie sprawy, które są przygotowane przez zawodników! Ostatnie spojrzenia, dekoncentrujące rywali! Sędzia zaklaskał dwa razy w ręce i nakazał technicznemu uderzyć pałką w...
Walka nr.1 - Suicide vs Christian - Single Match
*GONG*
Troszkę speszony Suicide, poszedł do narożnika, a spokojny o swoje sprawy związane z walką Christian dekoncentrował co i rusz swojego dzisiejszego rywala, z którym dzisiaj się zmierzy! Christian pokazując aroganckie gesty w stronę Suicide, narobił troszkę agresji w duszy Suicide! Obaj ruszyli na siebie ze spokojem, a gdy Christian chciał popchnąć rywala w stronę narożnika, Suicide świetnie wykorzystał sytuację i zaszedł rywala od tyłu! Suicide przycisnął brzuch rywala, ale Christian nie był mu za grosz dłużny, wykonując uderzenia z łokcia! Suicide złapał się za twarz, a Christian podbiegając do zamaskowanego zawodnika wykonał mu silny Shoulder Block! Czyżby ego Christian'a nie pozwoliło na wygraną Suicide? Christian podnosi rywala w trybie natychmiastowym i Irish Whippuje go w sam narożnik! Christian odwraca się i biegnie w stronę Suicide w próbie Corner Clothestline! Suicide kątem swojego zmęczonego oka zauważa biegnięcie Christian'a, więc szybko się odsuwa i tym samym Christian chyba z atakiem w narożniku! Christian wypadł za ring a Suicide, odbija się od lin i wykonuje na stojącym już Christian'ie Suicide Dive! Christian upadł na stół komentatorski, a już wyluzowany Suicide spogląda w stronę publiczności poprawiając maskę! Suicide wciąga rywala na ring i przypina! DWA! Przestraszony trochę Christian w obawie o walkę, złapał się lin i nie dawał się Suicide przeciągnąć na środek ringu! Troszkę wnerwiony Suicide nie zauważył nogi rywala i tym samym mamy mocne kopnięcię Christian'a w brzuch Suicide! Christian za pomocą lin wstał i wykonał na rywalu German Suplex! Nic nie robiący sobie z tego Captain Charizma energicznie podniósł Suicide i doszedł do wypracowania sobie ofensywy! Christian przeciągnął swojego rywala do narożnika, i mocnymi kopniakami co raz powalał Suicide na matę! Tym właśnie sposobem Suicide na macie, a Christian już stojący na kolanach rywala, łapiący barki Suicide, przeciąga swój cieżar ciała w tył i tym samym wykonuje na lekkim rywalu Monkey Flip! Siedzący, i cieszący się w stronę publiczności Christan, podniósł się łapiąc linę! Wzniósł się do góry i czekał w narożniku na wstanie Suicide!
Jerry Lawler: Suicide w opałach, czy może coś być gorszego niż Spear w wykonaniu Christian'a!
Michael Cole: Tak! Spear w wykonaniu Edge!
Jerry Lawler: No Tak! Ale Christian też ma efektownego i również silnego Spear'a!
Michael Cole: Odziedziczył to po Edge!
Jerry Lawler: Suicide już wstał, i co zrobi teraz Christian?
Michael Cole: Głupie pytanie! Zrobi Spear!
Jerry Lawler: Nie bądź taki pewny!
Jak powiedział pan Lawler już stojący Suicide, huśtając się został trafiony barkiem w swój brzuch i tym samym przypięty do! DWÓCH! Christian nie ma chyba ochoty dalej walczyć, więc musiał szybko załatwić sprawę, kończąc walkę! Ale tak szybko? Nie powinno być tak! Christian przeciągnął rywala na liny i wykonał bardzo dokładny Standing Rope Choke! Christian dalej trzymał w uścisku rywala, ale sam poszkodowany nie był z tego zadowolony, i nie mógł tak być wykorzystywany! Suicide przy wsparciu fanów podniósł rękę i uderzył raz a porządnie Christiana w nos! Christian zaczął krwawić, ale to przecież scena ekstremalna! Ten widok to normalność! Suicide wstał, i wykonując silne Low Kick'i w prawe kolano rywala wypracował sobie przewagę! Suicide odbił się od lin i wykonał Springboard Back Elbow! Suicide przypina ale tylko! DWA! U Suicide na twarzy, była odsłonięta maska która pokazywała nieogoloną brodę! Kto to może być? Nic z tego nie robiący sobie Suicide, poprawił maskę i wykonał na rywalu Irish Whip! Suicide biegnie na Christiana który jest przyciśnięty w narożniku i wykonuje silny Running Front Dropkick! Christian siada na macie w narożniku i próba Sit Out Turbukle Dropkick! Ta próba została chybiona, ponieważ Christian odsuwając się, nie dostał żadnego bólu! Suicide za to upadł za matę i tyle po jego ataku! Christian za to, odbija się za pomocą lin i wykonuje na już stojącym rywalu Slingshot Crossbody! Obaj rywale za ringiem a sędzia odlicza! 5... 6... Christian wchodzi do ringu! 7... 8... i także Suicide wkracza do ringu! To może być decydująca chwile pojedynku! Christian, oraz Suicide stają równo z czasem postawionym przez sędziego! Obaj spoglądają na publiczność! Christian dostaje spory heat, a Suicide spory pop! Christian śmiejąc się popatrzył na Suicide, ale u zamaskowanego zawodnika jednak nie mogliśmy ujrzeć uśmiechu, ponieważ maska mu to uniemożliwiła!
Michael Cole: Co znaczą tę dziwne spojrzenia!
Jerry Lawler: Nie rozumiesz! Tymi spojrzeniami dekoncentrują się nawzajem!
Michael Cole: Lepszy uśmiech robi Christian!
Jerry Lawler: A u Suicide coś zobaczysz! Ma Maskę! Hello?
Michael Cole: No tak! Ciekawe kto się kryje pod tą maską!
Jerry Lawler: Harry Potter!
Christian już ściskający Suicide, za pomocą Headlock Takedown odwrócił losy pojedynku! Kto zwycięży? Który wygra jubileuszową pierwszą walkę EWF! Nie wiemy, ale jesteśmy pewni że emocje będą trwały do końca! Christian nie mogący już wytrzymać ataków Suicide odbił go od lin, ale to był bardzo nie rozsądny ruch ponieważ otrzymał Running DDT! Suicide przypina, ale nikt nie wierzył że po tym ataku może być te upragnione trzy dla każdego zawodnika, który teraz stoi w ringu! Suicide podnosi z lekkością rywala, odbija go od lin, i chyba z Clothestline! Christian jeszcze raz odbił się od lin, ale Suicide przeskoczył nad nim! Christian jeszcze raz odbija się od lin, ale za to dostaje silny Powerslam od Christian'a! Nie kryjąc zadowolenia ze swojego wyczynu Suicide, odbił się od lin i wykonał Atomic Leg Drop! Suicide nie przypina! Czy to może być koniec tego wspaniałego pojedynku! Oby było więcej takich! Co zrobi Suicide? Czy przypnie? Nie za wolno on to zrobi! Z Pewnością Christian odkopie! Aż ciekawe dlaczego Suicide nie zakręciło się w głowię! W kilka sekund musiał odpowiedzieć na masę pytań! Suicide postanowił że zakończy ten pojedynek! Suicide podniósł rywala, złapał go pod krocze i wykonał na nim wspaniały The D.O.A! Czy Christianowi uda się odkopać! Suicide przypina 1... 2.... 3.... Wszyscy usłyszeli trzy oklaski w matę i słyszymy zakończenie tego pojedynku przez GONG!
Winner is Suicide
[Po walce Suicide wzniósł pięść do góry, razem z sędzią, wyszedł z ringu i fetował zwycięstwo razem z grupką fanów zgromadzonych w pierwszym rzędzie! Kamera przenosi nas, a również siebie na Bacstage, a tam ogląda na wielki 52 calowym telewizorze Christopher Daniels oraz A.J Styles!]
Christopher Daniels: Patrz, jak ten pajac, pokazuje swoje prawdziwe oblicze! Skakanie po narożnikach, jak małpa! Prawdziwa małpa! Tego gnoja to tylko strzelić, tam gdzie potrzeba! Nieprawdaż!
A.J Styles: No a jak! Ale i tak jestem od niego lepszy! Naprawdę nie wiem, jak można pokazywać tak zaszytą mordę! Jeszcze te przebranie! Katastrofa gorsza niż Czarnobyl!
Christopher Daniels: Jeszcze te przebranie supermena! Prawdziwa małpa! Czarnobyl się chowa w porównaniu do tego! Gorsze chyba by było, jakby ten pajac dostał jakiś pas!
A.J Styles: Co ty z tą małpą? Zakochałeś się w niej czy coś w tym stylu? On pas? Czarnobyl nie miał pasa, a on powinien mieć!
Christopher Daniels: Odczep się! Nie zakochałem się w żadnej małpie! A co do pasa to pas wagi katastrofalnej! Nie denerwuj się tak! Please!
A.J Styles: Really? A wiadomo czy się nie zakochałeś! Od Ciebie wszystkiego się można spodziewać ! Nawet tego najgorszego! Patrz! Suicide jest już za kulisami!
Christopher Daniels: Czyli czego? Ciebie? Suicide, idzie! Czy myślisz o tym co ja? Jeśli tak to! To na co czekamy? Czadu na gnoja!
[Dwójka która jest pokazywana na kamerze podchodzi do zmęczonego Suicide! Grupa patrzy groźnie na zamaskowanego zawodnika, by potem pójść do szatni! Zmęczony Suicide spojrzał na odchodzących Styles'a oraz Daniels'a a potem poszedł do szatni, by przemyśleć parę spraw, oraz co najważniejsze odpocząć!]
[Wszyscy ujrzeli logo EWF, a później po kolei z prędkością światła ujrzeliśmy wszystkich zawodników Extreme! Z prędkością światła? No może nie z prędkością światła, ale jakąś prędkością na pewno! Na koniec na pierwszym planie ujrzeliśmy zawodników którzy mogą namieszać na gali czyli Matt'a Hardy'ego, Ashley Massaro oraz The Miz'a! Byli na oficjalnym logo Royal Rumble! Extreme Wrestling Federation presents a Pay-per-view Royal Rumble! Gala odbędzie się 29 Stycznia 2012 roku! Władze Extreme Wrestling Federation zapraszają!]
Jerry Lawler: Michael, gala Royal Rumble miała wspaniałą prezentację! Czy będzie tak w rzeczywistości?
Michael Cole: Myślę że tak! Ale Ciekawi mnie kto będzie walczył o najważniejszy pas federacji!
Jerry Lawler: Zwycięzca dzisiejszego Six Pack Challenge na bank narobi sobie plusy u GM Shane McMahon!
Michael Cole: Proszę Cię! Shane McMahon nie ma tu nic do powiedzenia! Najważniejszy głos w tej sprawie ma Hulk Hogan!
Jerry Lawler: On jest tylko prezesem! Niech zajmuje się finansami, a do spraw wrestlingu może oddać młodszym!
Michael Cole: Młodszym powiadasz? Takim jak Shane McMahon?
Jerry Lawler: A ile on ma lat?
Michael Cole: Ty powinieneś wiedzieć! Ty się nim podniecasz!
Jerry Lawler: Ja się podniecam! Ja się podniecam emocjami oraz walkami, a tego to mamy pod dostatkiem mój drogi!
Michael Cole: Prawda! Jestem w drogi! Jak myślisz! Na ile mnie wyceniasz?
Jerry Lawler: Udam że tego nie słyszałem! Za chwilę na ring wkroczą Patrick Copa oraz Adam Cole wraz z Rey'em Bucanero!
Michael Cole: Rey może namieszać w pojedynku!
Jerry Lawler: Nie kracz! Ja chcę obejrzeć prawdziwy wrestling, a nie jakieś interwencję bez sensu!
Michael Cole: Masz taki gust jak ja!
Jerry Lawler: Nie mam! Nie chce!
Michael Cole: Dobrze, nie chcesz to nie! Zaraz walka!
[Michael Cole nie dokończył zdania, a pan Patrick Copa wszedł na rampę robiąc fioletowe tło nad areną! Wszyscy zapiszczeli i, to jest znak że pan Patrick będzie dobrym charakterem? Pewnie tak! Baa! Pewnie że jest dobrym charakterem!. Patrick Copa wszedł do ringu tradycyjnie, takim sposobem jakim robił to zawsze na scenach niezależnych w Europie! Wszedł na ring, a Copa nie zdążywszy wejść na narożnik, usłyszał piosenkę Adam Cole, co było znaczne z jego przybyciem! Cole bez żadnych ceregieli, nie bawiąc się w żadne wejścia ze skokami czy witaniem się z fanami, rzucił w stronę publiczności swoje okulary przeciwsłoneczne i wszedł do ringu, bez żadnych emocji! Czy tego oczekują fani? A walić fanów! Jeszcze chwilę na popatrzenie, a sędzia ubrany w kolory, takie jak na szachownicy klasnął dwa razy w ręce i techniczny zabił...]
Walka nr.2 - Patrick Copa vs Adam Cole (w/ Rey Bucanero) - Singles Match
*GONG*
Rozgrzani do czerwoności zawodnicy, czekali aż ktoś z nich zrobi pierwszy krok! No nareszcie włączyli klimatyzację! Patrick zrobił parę kroków do przodu ale Cole niezbyt zachwycony tą reakcją okrążył ring! Copa musiał też tak samo zrobić by nie popełnić błędu technicznego! Adam złapał rywala za barki i mamy pierwsze starcie! Czy ważne? Zobaczymy! Po długiej szarpaninie, starcia nikt nie wygrał ponieważ obaj postanowili puścić! Szybszy w zaatakowaniu rywala był Cole który wymierzył rywalowi silne Low Kick'i w prawe kolano! Przestał atakować, ale na tym się nie skończyło! Złożony w pół Patrick został zaatakowany przez rywala silną maczugą! Powtórzył to jeszcze dwa razy, jednocześnie dostając się do narożnika! Tam Cole wykonał dwa razy HeadButt i błyskawicznie zdołał w niepamięć ofensywę rywala na początku walki! Tam zadowolony Cole, jeszcze założył Headlock i Copa nic nie miał do powiedzenia! Nie oderwał się jednak od uchwytu, ale już znudzony Cole, chciał zaszaleć! Puścił rywala odbił się od lin, ale dostał silny Big Boot! Jednak nie upadł, ponieważ za pomocą lin podtrzymał się! Copa rusza na rywala ale dostaje silny od biegnącego w ostatniej chwili rywala Clothestline! Adam popatrzył chwilę na Rey'a który klaskał w ręce jednocześnie dopingując go w walce! Cole wchodzi na narożnik, ale nie oczekiwanie Copa zaatakował jego głowę! Czy losy walki się odwrócą? Co wymyśli Patrick Copa? Jednak Copa został zeszmacony przez Cole i wywalił go z narożnika! Cole wstaje na narożnik i próbuje Flying Crossbody! Jednak zostaje złapany w locie, i ciśnięty z całych sił w narożnik! Uch... to musiało boleć! Ale to przecież federacja która ma w nazwie ,,Extreme,,! Czyli jak sama nazwa mówi ekstremalność! A teraz tego brakuje! Cole łapiąc się za plecy, wstał z grymasem bólu, a tam już czekał na niego Patrick Copa! Wykonał Gamengiri! Ten atak wyglądał fantastycznie! Nieprawdaż? Copa pierwszy raz w tej walce przypina, ale sędzia klasnął w matę dwa razy! Copa wiedząc że to się stanie, odbił się swoimi butami o liny i wykonał Sprignboard Leg Drop! Copa przypina ale znów! DWA! Zdenerwowany Copa, łapiąc się za głowę odczuwał wcześniejsze ataki rywala, które były bardzo silne!
Michael Cole: Na razie! Słabizna! Żenua!
Jerry Lawler: Ale wiedz że oni są początkującymi, a nawet sam Copa nie był jeszcze w federacji amerykańskiej!
Michael Cole: Powtórzę! Żenua! Shane chyba się pomylił z tą ekstremalnością!
Jerry Lawler: Żenua powiadasz! No nie tak Żenua! Ty gorzej walczysz!
Michael Cole: Ale ja zakończyłem swoją wrestlerską karierę!
Jerry Lawler: Która trwała trzy miesiące!
Michael Cole: No i co... ale trwała! Ja chcę jakieś emocję! Powtarzam jeszcze raz! Fani potrzebują emocji!
Michael Cole nie był zbyt zadowolony z walki! Copa już stojący i czekający na rywala, determinował swojego dzisiejszego przeciwnika groźnymi minami! Czy to są groźby? Jak tak, to bardzo śmieszne! Koń by się uśmiał! Ale wracając do walki! Cole, stając zaskoczył rywala i wykonał mu puncha w twarz! Świadomy tego że za drugim razem trafi, pomylił się z atakiem, i Copa który przeszedł pod ręką rywala zaszedł go od tyłu i wykonał mu silny Double Axe Handle! Adam odwrócił się a Copa wykonał mu Sit Out Facebuster! Uch to wyglądało koszmarnie! Patrick Copa przypina ale! DWA! Copa wiedząc że Adam Cole jest wytrzymałym zawodnikiem, chciał wykończyć rywala! Copa oklaskiwał ręce patrząc ciągle na rywala! Przeciwnik Patricka wstał, i próba Turnbluckle PowerBomb! Copa przeniósł już Adama do narożnika, ale tam były zawodnik RoH przycisnął ręce do narożnika i uniemożliwił rywalowi wykonania ataku! Cole wymyślił pomysł wywalenia rywala, i za pomocą Hurricanrany przeniósł rywala na materac położony za ringiem! Cole pomyślał przez chwilkę co musi zrobić. Wstający Copa nie zauważył chytrego planu rywala. Adam za pomocą lin odbija się i wykonuje ładny dla oka Pescado! Cole atakujący silnymi punchami swojego dzisiejszego rywala wywołał u siebie wrogość do rywala i chęć na dalsze atakowania! Czy to może być znak do zakończenia walki? Cole przeniósł rywala do ringu i łapiąc Patrick'a za nogi przypiął za pomocą Goled Day in Heel! 1.... 2....! DWA!
Jerry Lawler: Doczekałeś się emocji Michael!
Michael Cole: Co to za emocje! Lepsza już była pierwsza walka!
Jerry Lawler: Nie wiesz co to wrestling, a się udzielasz!
Michael Cole: No proszę Cię! Takich ludzi jak ty trzeba unikać!
Jerry Lawler: A to czemu?
Michael Cole: Bo krytykujesz wszystkich których spotkasz!
Jerry Lawler: Nie!
Michael Cole: Tak, nie zaprzeczaj!
Po wielkiej dyskusji komentatorów, przenieśliśmy się na ring gdzie wstający Cole chciał załatwić sprawę i przypiąć wreszcie rywala do trzech! Adam wszedł na narożnik! Wstający już Copa był przygotowany na kontrę! Cole w locie, a Copa Dropkickiem kontruje atak Adama! Copa podnosi Cole, i atakuje go Uppercaunt! Adam odpłaca się tym samym, i rywale wchodzą w klincz, po którym Copa wciska lżejszego rywala w narożnik! Tam zdecydowanie silnymi kopniakami posyła go na matę! Copa Stanął na nogach rywala, jednocześnie łapiąc go za barki wykonałem efektowny Monkey Flip! Bez myślenia przypiął go, ale przy drugiej próbie odkopał! Patrick Wstał z niedowierzaniem, podniósł rywala i posłał go w narożnik! Jednak nie trafił na narożnik tylko rywal... był już za ringiem. Patrick Już jest w locie z próbą Suicide Dive, ale jednak nie trafił i to on jest teraz w defensywie. Patrick Zostałem wrzucony do ringu i przypięty, ale tylko jeden! Adam podnosi Cope i wykonuje Irish Whip na narożnik! Wracając dostał jeszcze Bulldog'a i został przypięty, ale odkopał przy dwa! Stając Cole, dostał niespodziankę, w postaci bólu brzucha! Tak! To Patrick spowodowałem ten ból! Patrick podszedł do niego, złapał go za głowę i znęcał się nad nim w narożniku! Copa Wykonał Shoulder Block, na środku ringu i przypiął ale tylko dwa! Patrick podnosi Cole i wykonuje mu HotShot'a! Były zawodnik scen niezależnych w europie wraca do ringu i powala rywala silnym Clothestline! Podnosi go na bark, ale próba Body Slam nie udana! Cole przeszedł do wyraźnej ofensywy wykonuj silne puche w twarz! Cole podnosi Cope w celu Panama Sun Rise! Nie Patrick kontruje to na Hurricanrane! Wchodzi na narożnik i wykonuje Frog Splash wygrywając tym samym walkę! Wszyscy oszaleli z radości, a Copa swoim charakterystycznym akcentem kończy walkę!
Winner is Patrick Copa
[Po walce Rey patrząc wrogo na zwycięzcę walki, podniósł Cole i oboje zeszli na kulisy! Copa ciesząc się z fanami wygraną, został pominięty. Kamera przeniosła się na Bacstage gdzie tam wędrowali Kendrick, London oraz Ashley Massaro która w tym czasie jadła lizaka!]
Brian Kendrick: Ashley, Paul chcecie coś do picia? Zaoferuje wam Cole, Pepsi oraz Fantę! Dla każdego coś dobrego! Co chcecie?
Paul London: No to ja Fantę! Mój ulubiony napój gazowany! A ty Ashley?
Ashley Massaro: No nie wiem, a masz coś mocniejszego? Może koniak?
Paul London: Ashley, w pracy będziesz pić? Ale i tak w automacie niema coś mocniejszego! Bo automat nam nie oferuje mocnych rzeczy!
Brian Kendrick: Paul, ale ja mam coś mocniejszego w szatni! Ashley, Paul zaryzykujecie pracą? Ja nie pije, ja prowadzę!
Ashley Massaro: A co tam, i tak nas nie przyłapią!
[Cała trójka poszła do szatni, ale gdy Paul otworzył drzwi przed nimi stał GM Extreme Shane McMahon.]
Shane McMahon: Excuse Me?
Ashley Massaro: Yyyy... no, kurczę Brian nie wyłączyłeś telewizora i...
Paul London: Nasz drogi GM zobaczył nas! Ach... to pech!
Shane McMahon: Co macie na swoje usprawiedliwienie? No pytam się? Pytam się, odpowiadać!
Paul London: Przepraszamy! Panie GM!
Shane McMahon: Noo... i żeby było to ostatni raz wytrzeszcze, bo was wywalę!!! Wszystkich!!!
[Cała trójka popatrzyła dziwnie na pana Shane, a gdy już znikł z kamery! Grupka uśmiechnęła się i poszła do szatni by przygotowywać się do walki!]
=====================================
Reklamy
[A po reklamach na ringu już stały Divy! Velvet Sky, Melina, Trish Stratus oraz Candice Michelle! Kto wygra? Która pani będzie pierwszą która wygra w matchu! Walka nie byle jaka, ponieważ Shane McMahon dla zwyciężczyni miał nagrodę! Od siebie? Czy dla siebie? Czy wygra technika, która cechuje Melina oraz Trish? A może piękność zgromadzona w Candice oraz Velvet? Zobaczymy! Zapraszamy na pierwszą walkę div! Sędzia powiada technicznemu by rozpoczął walkę charakterystycznym dla wielu uszu...
Walka nr.3 - Velvet Sky vs Melina vs Candice Michelle vs Trish Stratus - Fatal Four Way Match
Niezwykle skoncentrowane panie, były pod wielką presją publiczności! Czy publiczność będzie piątym zawodnikiem w ringu? Oby nie! Ostre spojrzenia pań, i ruszyły na siebie! Trish zajęła się Candice, a troszkę mniejsze Sky oraz Melina, zajęli się atakowaniem siebie nawzajem! Po długich przepychankach w narożnikach, dwie zawodniczki doszły do wniosku że dobrze by zostały tylko same, i pomyślały o dalszej taktyce! Tymi zawodniczkami były Melina oraz Trish Stratus! Popatrzyły na siebie, i Trish zaatakowała rywalkę punchem! Dalsze atakowanie, ale po trzecim punchu Melina schyla się i zachodzi za plecy rywalki. Trish odwraca się i dostaje silny Clothestline! Sky wraca do ringu i przerywa pin który został przypięty przez Melina na Trish! Do ringu również wróciła Candice która przy dużym popie publiczności, zaatakowała rywalki różnymi atakami! Dla Sky miała Shoulder Block, a dla Melina Clothestline! Trish jednak zareagowała, kopnęła rywalkę w brzuch i wykonała Bulldog! Trish przypina ale tylko! JEDEN! Trish po kolei wywala rywalki z ringu! Za ringiem już Sky oraz Candice! Trish spojrzała chwilę na Meline i nie pozostając na spojrzenia podniosła rywalkę! Odbiła ją od lin i wykonała Facebuster!
Jerry Lawler: Czy to będzie przypięcie?
Michael Cole: Kończcie to bo nuda!
Jerry Lawler: Uspokój się!
Michael Cole: Jak ja mam się uspokoić jak to tragedia!
Jerry Lawler: Proszę Cię! Ogarnij się!
Michael Cole: Nie! Ja chcę walki! Prawdziwej walki!
Po krzykach Cole, Trish przypięła rywalkę, ale do akcji wskoczyły Candice oraz Sky które powstrzymały Trish od przypięcia! Obie podniosły ją i wykonały German Suplex! Obie chciały przypiąć, ale z przypięcia Nici! Obie panie nie mogły się dogadać i zaatakowały się nawzajem! Bitwę wygrała Candice która wzniosła rywalkę do góry i wykonała piękny Powerbomb razem z przypięciem! 1.... 2.... Melina zaatakowała silną maczugą plecy Michelle! Melina weszła na narożnik z próba ataku wysokiego ryzyka, ale co to Trish Stratus zaatakowała Melina! Trish łapię rywalkę w klucz do Superplex, i ten atak jej się udaje! Ale co to! Ucierpiała również Velvet Sky, która leżąca oberwała od lecącej Melina! Sky nie mogła wytrzymać bólu i krzyknęła do sędziego że nie może wytrzymać bólu który jest w lewej ręce! Sky zaczęła się rzucać, a rywalki patrzyły jak Sky została odwieziona za kulisy!
Michael Cole: No teraz jestem zadowolony!
Jerry Lawler: Nie masz serca!
Michael Cole: Mam!
Jerry Lawler: Nie! Jak byś ty tak dostał, to byś gorzej się rzucał niż Sky!
Michael Cole: Nie! W mojej karierze nie zdarzały się takie przypadki!
Jerry Lawler: Bo jesteś dziki!
Nadal patrzące Melina oraz Candice na Sky przestraszyły się troszkę! Trish Stratus uśmiechnięta podeszła do rywalek i coś im powiedziała! Obie przestraszone zawodniczki, spojrzały na siebie i zaatakowały Trish! Trish jednak bez obawy uniknęła kolejnych ataków i wykonała podwójny Clothestline! Stratus wywalając Candice, zajęła się Sky! Stratus trzymając nogi, rywalki założyła SharpShooter! To musi być koniec! I tak się stało! Sky odklepała! Ku ogromnej radości fanów Trish Stratus wygrywa pojedynek!
Winner is Trish Stratus
[Po tej emocjonującej walce Trish nie zwracając na publiczność poszła na rampę, by odpocząć! Gdy była już na rampie usłyszała słowa piosenki Ariel! Wściekła Ariel biegnąc zaatakowała Trish! Po wielu punchach otrzymanych przez Ariel, ta właśnie zawodniczka podniosła rywalkę i wykonała na niej znakomity Modified Diamond cutter. Rzuciła rywalkę za rampę i tam uderzyła ją cegłą! Nie przytomna Trish została odwieziona na noszach za kulisy, a Ariel szczęśliwa poszła za nią! Czy Trish spotka ten sam los co Sky? Czy spotkają się na tym samym oddziale? Kamera przenosi nas do szatni braci Hardy'ch, którzy dyskutują o dzisiejszej walce!]