Opis forum
A galę rozpoczyna Shane McMahon
Shane McMahon: [i]Witam, najserdeczniej jak tylko można na moim skarbie, które się nazywa Ekstremalne Extreme! Dzisiaj podziwiamy zawodników, zawodniczki, z całego świata! Czarnoskórych ludzi, białych ludzi, róznej rasy ludzi! A kogo obchodzi wygląd! No może z jednym wyjątkiem! Div! Ale nie o Divach rozmowa! Dzisiaj jest czas, na ostatnie przygotowania do wielkiego show! Dzisiaj odbędzie się testowa gala! O to ja będę testował co tydzień moich niewolników, czyli zawodników, oraz piękne bestie, czyli zawodniczki! Na moim Extreme szanse mają wszyscy którzy posiadają limit mojego lubienia! Jeśli ktoś szanuję mnie, oraz ja jego! Nie ma sprawy! Zatrudnimy dziada! Dziadówek, czy tam kogoś innego! Uszanujemy jego charakter, a charaktery w mojej federacji są różne! Różne również są duszę, które nie można lekceważyć! Nie można posuwać się za daleko! Bo stracimy szanowanie drugiego człowieka! Ale nie o szanowaniu mowa! Mowa o ekstremalności, adrenalinie itp. itd. i takie tam! Nie będę was nudzić, ale pierwsze Extreme postanawiam że zostało otwarte! Piękne słowa! Dostaniecie takiej dawki emocji, jakiej nigdy nie mieliście! Dla kogo to będzie gala która poprowadzi kogoś na szczyt góry zwaną Extreme! Kto będzie spieprzał z stąd w podskokach? Zobaczymy! Ale już mam plan na odpalenie większości moich pomysłów! Pierwszy pomysł to przywołanie Ery zwanej Attitude w życie wasze, zawodników oraz moje! Moje galę nie będą takie Hop Siup! Moje galę będą napełniały wszystkich życiem, i dalszą miłością do wrestlingu! Wrestling! No właśnie, słowo zapasy, nie powinno być nazwą tego sportu! Proszę was, zapasy! Wiecie co to zapasy? Siłowanie się skośnookich na macie, i jedyna droga do wygrania to położenie przeciwnika na macie! I co? To trwa tylko parę sekund! Od teraz nie macie mówić słowo wrestling! Teraz macie mówić słowo ,,Extreme Fight,,! Wiem że nazwa taka sobie, ale robiona na szybko! Chcecie ,,Extreme Fight,,? Chcecie walki! Wiem że się nudzicie! Nie mówcie że nie, bo widać to po waszych grymaśnych minach! Nie będę już was nudzić! Shane McMahon ends his conversation! Hulla Laa... Laa... Laa!