Opis forum
Siatki położone po brzegi od środka rampy podpalone są, by atmosfera przy wejściu zawodnika Legends of Wrestling była jak najbardziej gorąca! Światła oświetlają początek drogi na rampę, by fani wyobrażali sobie że to ogień po którym idzie Masked Kane! Wybucha imitacja ogni które nakazują by Masked Kane wszedł w końcu do ringu! Ten właśnie zawodnik spoglądając co raz na fanów groźnym śmiechem podąża w stronę ringu! Pod jego twarzą widać spokój i wrogość, która kryje jego zemstę przed różnymi rzeczami! Potwór, bo chyba można go tak nazwać, dotyka lin! Bierze głęboki wdech, i kładzie jedną nogę na krawędzi kwadratowego pierścienia! Z następną nogą robi to samo, ale w opóźnionym czasie! Kamera pokazuje okolice titantronu! ,,Kane Fille Still Burns,,! Kamera przeistacza się na ring, a tam Kane opuszcza ręce i mamy wielką imitację ogni która na wszystkich robi wrażenie! Kane wydziera mikrofon od technicznego i ma coś nam ważnego do powiedzenia!Ale zaraz! Gaśnie światło! Z kilka chwil zapala się i za plecami Kane stoi Paul Bearer, który trzyma moc braci! Kane daje mikrofon Paul'owi i to on ma coś do powiedzenia!
Paul Bearer: Jeden z braci zniszczenia wita na Crossfire! Dołączył tu po to by siać wrogość wszystkim którzy kiedyś go zranili! Mój syn powraca po tym jak jego matka, moja żona zmartwychwstała! Powraca tu również po to by pokazać wszystkim duszom kto tu króluje! Pokonanych będziemy żegnać! Na zawsze! Pod maską mojego podopiecznego, kryję się nienawiść do wszystkich którzy tu stoją! To on jako pierwszy rozpęta wojnę która przeobrazi się w piekło! To on stoi tu, i czeka aż nadejdzie jego kolej w drodze do piekła! To on powstał z prochu, i to on zrobi to samo co kiedyś zrobił! Zakopie wszystkich na Amen! Od teraz jesteście niewolnikami jednego z najlepszych zawodników na świecie! Wzywam Cię żono, oraz matko naszej rodziny! Rodzina wzywa Ciebie byś oddała swoją moc naszym dzieciom i tym którym Kane kiedyś szanował! Powróć!
Liny zapłonęły, i pokazując nam swoje oblicze, Kane rzucił swoją rękawicę w ogień! Za kawałek, usłyszeliśmy głośny krzyk i silny piorun! Imitacja ogni zasłoniła druidów którzy nieśli trumnę! Powolnym krokiem zbliżali się do ringu! Kane patrząc ciągle na druidów, poklepał ojca po plecach i nakazał mu mówić!
Paul Bearer: O to trumna, która powstała przy pomocy wszystkich druidów którzy zmartwychwstali by pracować dla Kane! Nawołuje byście sobie poszli i gdy zgaśnie światło już was tu nie będzie! TERAZ!
Paul Bearer podniósł ręce do góry i zgasło światło! Bicie Gongów! Za kawałek światło zapaliło się, a druidów nie było! Za to była otwarta trumna w której leżał kościotrup, dziwnej kobiety! Kane poklepał ponownie ojca i kazał mu mówić!
Paul Bearer: Ta kobieta, to matka mojego syna, oraz moja żona! Nie żyje, umarła! Nakazuje Ci Kane byś pocałował swoją matkę! Ona odwdzięczy się dając Ci swoją moc! W ten sposób będziesz silniejszy! TERAZ!
Kane poszedł za ring i przybliżył się do matki! Pocałował ją w usta, i bez wątpliwości co dalej zrobić wrócił na ring! Kane podniósł ręce, i słychać było ogromny hałas! Piorun uderzył trumnę i w tym miejscu co stała trumna pozostał tylko proch! Kane podniósł ponownie ręce i nakazał by pojawiła się imitacja ogni! Tym akcentem kamera pojawiła się gdzieś indziej a Kane ze swoim ojcem znikli!