Opis forum
Wtorek - 2 Stycznia 2012 roku - 9.21
Moje oczy się otworzyły, spojrzałem na zegarek! 9.21! No pora wstawać! Po dobrze spędzonym sylwestrze poczułem, że coś mi burczy w brzuchu! Poczułem się głodny, więc zjadłem pyszne śniadanie! Chwile pobyłem na Twitterz'e, i co poszedłem pobiegać wokół parku by poprawić swoją kondycję! Wróciłem do domu, zmęczony jak zawsze, po bieganiu i postanowiłem trochę odpocząć grając w SvR 2011 na PS! Grałem na WrestleMania, grając The Miz'em! Usłyszałem jedną z piosenek Electro House. Pomyślałem ,, O nie znowu ktoś dzwoni,,! Świadomy tego że ktoś z moich kumpli podeszłem do telefonu, i przyłożyłem słuchawkę do ucha!
Patrick Copa: Halo!
?: Witaj, ty mnie nie znasz, ja Cię nie znam!
Patrick Copa: Halo kto dzwoni?
?: Nie ważne, powiem Ci kto dzwoni!
Patrick Copa: Kto?
?: Tu dzwoni zarząd EWF, który reaktywuje swoją spółkę!
Patrick Copa: Naprawdę, słucham, co masz do powiedzenia!
?: Masz przyjść do budynku gdzie jest postawiona federacja i tam zaoferujemy Ci kontrakt!
[Zarząd zakończył rozmowę, a ja nie wierząc...]
...W to co się stało, poszłem do miasta podzielić się dobrą wiadomością z moimi przyjaciółmi. Wszyscy nie mogli uwierzyć w to co się stało, ale ja zapewniałem że to prawda. Godzina 15:30, a ja siedzę w mieście zamiast coś robić, by zabić czas do jutra! No cóż! Chociaż zjadłem dobry obiad, nie gotując sam! A ze mnie kucharz, powiem że znakomity! Jutro przecież jest rozmowa kwalifikacyjna! Już w domu rozmawiając przez Skype z moim bratem, poczułem że ta nowina musi dojść do całej Ameryki! Baa... Świata! Ale i tak na pewno nie dojdzie . Posiedziałem trochę na Facebook'u i innych portalach, aż w końcu o godzinie 19:41, poczułem że czas coś zjeść! Nie chciało już mi się robić kolacji, bo mój brzuch potrzebował czegoś więcej niż kanapki, więc postanowiłem przejść się do pizzeri, gdzie tam zamówiłem pizze. O godzinie 21:43 postanowiłem pójść spać, i wciąż nie dowierzając w to co się dzisiaj stało... Zasnąłem!!!
Środa - 3 Stycznia 2012 roku - 14:30
Już w drodze do biura, troszkę zestresowany, szedłem tak i myślałem! Czy się zbłaźnię? Czy zostanę gwiazdą EWF? Jednak poszedłem do biura Hulk'a Hogan' i tam rozmawiając natrafiłem się na różne gwiazdy, których dobrze znałem! Zapukałem do drzwi pana prezesa, a tam siedział właśnie Shane McMahon! Mój idol z czasów Attitude, którego nigdy na oczy nie widziałem, siedzi tam gdzie ja właśnie zaraz usiadłem! Kolejny dzień udany!
Hulk Hogan: Siadaj, Patrick! Mam do zaoferowania kontrakt na rok, z możliwością przedłużenia na kolejny! Możesz odmówić jeśli chcesz, ale wiedz że jak odmówisz! Zgnijesz na europejskich scenach niezależnych!
Patrick Copa: Nie! Nie chce zgnić! Podpisuje!
[... To tylko część tej rozmowy, która bowiem była...]
...Interesująca! Po podpisaniu umowy, Shane zaprowadził mnie do szatni, gdzie czekał na mnie strój wrestlera! Po wzięciu ubrania do domu, poszedłem na kanapę i popatrzyłem chwilę na telewizję. Godzina już 17:00, a ja jeszcze nie zjadłem obiadu! Nie byłem jednak głodny, więc postanowiłem poczekać do kolacji! Kolację zjadłem w barze, zajadając się frytkami i innymi smakołykami!
Czwartek - 4 Stycznia 2012 roku - 12:25
...W szatni, przygotowywałem się do treningowego pojedynku z nie wiadomym mi facetem który był dla wszystkich tylko workiem treningowym. Łatwo z nim wygrałem, bo byłem pod wpływem przekonania że ta walka jest o mistrzowski pas! To tylko moja wyobraźnia ! Po wyjściu z hali, poszłem do domu by wsiąść trochę gotówki! Dzisiaj miałem kupić sobie nowy samochód! Po długim zastanowieniu, który wybrać wziąłem Mercedesa, który był niesamowity! Nie dość że miał wszystko, to jeszcze była nówka nie śmigana! Po dobrym obiedzie, przygotowanym przez moją Mamę poszłem w miasto by zaszaleć. Byłem prawie wszędzie, w wielu klubach! Ale tylko jeden mi się spodobał! O godzinie 23:00 wróciłem do domu by połozyć się spać! Jednak, mój organizm żądał bym jeszcze pograł sobie w Counter Strike! Pograłem i o 01:00 poszłem spać! Tylko dwa dni do pierwszej gali EWF!
Piątek - 5 Stycznia 2012 roku - 18:30
Po długim wybieraniu dla siebie ciekawych ubrań, poszłem do mojej przyjaciółki Suzy, która pracowała w knajpce niedaleko mojego domu! Rozmawiałem z nią tylko trochę, ponieważ nie była ona dość rozmowna! Po obejrzeniu wiadomości, włączyłem kanał na którym leciała federacja EWF! Może ujrzę siebie w telewizorze? Tak! Byłem w telewizji! Ktoś z ukrytej kamery obserwował mnie pół dnia! Okrzyknęli mnie gwiazdą EWF! Po obejrzeniu jeszcze wiadomości na Twitterze, i Facebook'u, pomyślałem o następnym dniu! Jutro walka na gali Extreme #1!
Sobota - 6 Stycznia 2012 roku - 20:00
Przygotowując się do walki z Adam'em Cole'm, wybierałem strój! A może wybrać, czerwony by fani byli zadowoleni! Może inny! Wybrałem koszulkę Pomarańczową ze wzorem rosteru Extreme! Godzina 20:49, i zabrzmiał mój theme czyli Willy William & Lylloo - Hula Hop! Po tauntowaniu w stronę publiczności usłyszałem theme mojego rywala Adam'a Cole, troszkę się zestresowałem! Miał efektowniejsze wejście odemnie! Sędzia zabił *GONG*!
Walka nr.2 - Adam Cole(w/Rey Bucanero vs Patrick Copa - Normal Match!
Końcówka Walki!
Wchodzimy w klincz, po którym wciskam lżejszego rywala w narożnik! Tam zdecydowanie silnymi kopniakami posyłam go na matę! Stanąłem na nogach rywala, jednocześnie łapiąc go za barki wykonałem efektowny Monkey Flip! Bez myślenia przypiąłem go, ale przy pierwszej próbie odkopał! Wstałem z niedowierzaniem, podniosłem go i posłałem go w narożnik! Jednak nie trafiłem na narożnik tylko rywal... był już za ringiem. Już jestem w locie z próbą Suicide Dive, ale jednak nie trafiłem i to ja jestem teraz w defensywie. Zostałem wrzucony do ringu i przypięty, ale tylko jeden! Adam podnosi mnie i wykonuje Irish Whip na narożnik! Wracając się dostałem jeszcze Bulldog'a i zostałem przypięty, ale odkopałem przy dwa! Stając Cole, dostał niespodziankę, w postaci bólu brzucha! Tak! To ja spowodowałem ten ból! Podeszłęm do niego, złapałem go za głowę i znęcałem się nad nim w narożniku! Wykonałem Shoulder Block, na środku ringu i przypiąłem ale tylko jeden! Podnoszę go i wykonuje mu HotShot'a! Wchodzę do ringu i powalam go silnym Clothestline! Podnoszę go na bark, ale próba Body Slam nie udana! Cole przeszedł do wyraźnej ofensywy wykonując mi silne puche w twarz! Cole mnie podnosi w celu Panama Sun Rise! Nie kontruje to na Hurricanrane! Wchodzę na narożnik i wykonuje Frog Splash wygrywając tym samym walkę!
Niedziela - 7 Stycznia 2012 roku - 16:20
Po przeczytaniu różnych blogów, byłem dumny z mojej wygranej! To pierwsza wygrana w EWF, i to może być dobry znak dla tej reaktywowanej federacji! Mogę zostać mistrzem! Na pierwszym Extreme były walki sprawdzające zawodników! Pokonałem Cole, świetnym Splash'em! Frogiem Splash'em! Po skończonym dniu, tak jak zawsze o 22:30 poszłem spać!